Archery Tag & Bubble voetbal

Na de unieke beleving in CORPUS ‘reis door de mens’ is het tijd voor actie: Archery Tag en Bubble voetbal! Archery Tag brengt het kind in iedereen naar boven. Gewapend met pijl en boog gaat u in teams de strijd met elkaar aan. Bubble voetbal is een spel waarbij je met je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal zit. U kunt dus alleen de voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Deze plastic bal dient ook als stootkussen, wat het spel extra leuk maakt! Wanneer de ene groep aan Archery tag begint, begint de andere groep aan Bubble voetbal. U kunt Archery Tag en Bubble voetbal spelen vanaf 15 personen.

Archery Tag

Archery Tag is een combinatie van trefbal en paintball, maar doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Als bescherming van het gezicht draagt iedereen een masker in de teamkleur. Actie en spanning zijn gegarandeerd met deze gave activiteit.

U start met boogschietoefeningen op de speciale targets en vervolgens krijgen alle deelnemers een masker en een boog. U begint met twee gelijke teams en telkens als een teamlid geraakt is moet deze het strijdtoneel verlaten. De targets in het midden staan er om deze teamgenoten weer terug te winnen! Het team dat als eerste alle spelers van de tegenstander heeft geraakt is de winnaar!

Bubble voetbal

Wanneer de bumperballen worden uitgereikt voor een potje Bubble voetbal is de sfeer gespannen. Niemand weet precies wat hem of haar te wachten staat. Echter zodra de scheidsrechter fluit voor het begin van een potje Bubble voetbal vergeet iedereen de spanning. Na een aantal mooie schoten begint het bouncen, botsen en stuiteren. Natuurlijk doet het door de ‘bubble’ geen pijn en toeschouwers vermaken zich langs de lijn om ieders capriolen.

Voor Bubble voetbal adviseren wij u makkelijke kleding en er rekening mee te houden dat u een beetje vies kan worden.

De sportieve activiteiten vinden plaats in het leuke park direct naast CORPUS. Hier worden twee speelvelden gemaakt. Bij regen zoeken we een gepaste binnenruimte bij of in de buurt van CORPUS.

*20 – 50 personen: per persoon 47,50 Euro exclusief BTW*

*Bij meer dan 50 personen: per persoon 42,50 Euro exclusief BTW*

Optioneel kunt u een lekkere lunch of borrel toevoegen aan het arrangement. Vraag naar de mogelijkheden.