Brainstormarrangement

Tijdens het brainstormarrangement combineert u uw vergadering of brainstormsessie met een bezoek aan CORPUS 'reis door de mens'. Voor of na de 'reis door de mens' vergadert of brainstormt u in het CORPUS Penthouse; een inspirerende omgeving met een fenomenaal uitzicht! Voor meer informatie: bel 071-7510203 of mail naar info@corpuscongresscentre.nl.

CORPUS ‘brainstorm’ 8-uurs arrangement à €61,50 inclusief de 'reis door de mens' of €50,00 exclusief de 'reis door de mens'*:

Wanneer u een halve dag wilt vergaderen kunt u kiezen voor het 4-uurs ‘brainstorm’ arrangement alleen in de ochtend of in de middag. De culinaire invulling blijft gelijk, alleen vervalt de borrel. De kosten voor het 4-uurs arrangement bedragen €49,50 inclusief de 'reis door de mens' of €39,87 exclusief de 'reis door de mens' per persoon*. In plaats van de borrel kan men ook kiezen voor een middagpauze met koffie, thee en frisdrank en Hero’Between.

*De prijs is exclusief BTW en geldt tijdens reguliere openingstijden van CORPUS ‘reis door de mens’ (dinsdag tot en met zondag 09.30 – 17.00 uur) van 15 tot 50 personen, op basis van reservering en beschikbaarheid.