Brainstormarrangement

Tijdens het brainstormarrangement combineert u uw vergadering of brainstormsessie met een bezoek aan CORPUS 'reis door de mens'. Voor of na de 'reis door de mens' vergadert of brainstormt u in het CORPUS Penthouse; een inspirerende omgeving met een fenomenaal uitzicht! Voor meer informatie: bel 071-7510203 of mail naar info@corpuscongresscentre.nl.

CORPUS ‘brainstorm’ 8-uurs arrangement à €61,50 inclusief de 'reis door de mens':

Corpus Culinair

¹ Indien u de ‘reis door de mens’ laat vervallen wordt de prijs € 52,50 p.p. excl. BTW.

² In plaats van de borrel kunt ook kiezen voor een middagpauze met koffie, thee, frisdrank en snack. Er verandert hiermee niets aan de prijs.

Het brainstormarrangement is ook als 4-uurs arrangement (€49,50 inclusief 'reis door de mens' of €39,87 exclusief 'reis door de mens') of 6-uurs arrangement (€52,50 inclusief 'reis door de mens' of €42,87 exclusief 'reis door de mens') mogelijk. Neem contact op het het CORPUS Congress Centre voor meer informatie.

*De prijzen zijn exclusief BTW en geldt tijdens reguliere openingstijden van CORPUS ‘reis door de mens’ (dinsdag tot en met zondag 09.30 – 17.00 uur) van 15 tot 50 personen, op basis van reservering en beschikbaarheid.