Escape Room Experience

Combineer de spectaculaire ‘reis door de mens’ met de ‘Escape Room Experience’! Na de 'reis door de mens' en een bezoek aan het interactieve gedeelte volgt in teams de unieke spelvorm 'Escape Room Experience' en een borrel. Uitstekend geschikt als bedrijfsuitje! Voor meer informatie: bel 071-7510203 of mail naar info@corpuscongresscentre.nl.

Een compleet teamuitje begint bijvoorbeeld met een ontvangst met koffie en thee met gesorteerd gebak. Daarna volgt de ‘reis door de mens’ welke wordt afgesloten met een bezoek aan het interactieve gedeelte ‘mijn CORPUS’ (samen ongeveer 2 uur). Vervolgens maakt u kennis met de ‘Escape Room Experience’ waarna de borrel** volgt en ervaringen uitgewisseld worden terwijl men een drankje en hapje geserveerd krijgt.

De unieke spelvorm 'Escape Room Experience', verzorgd door The Box Company, start met teams van 6-7 personen die met elkaar binnen 75 minuten een groot aantal tafelspellen moeten ontrafelen. De deelnemers vinden op een statafel een grote houten box met een hangslot er aan. Bij deze box ligt een opdracht. Door de opdracht uit te voeren kunnen de deelnemers de box openen. Zodra de box geopend is vindt men een tas (met slot) met een aantal vragen, opdrachten en objecten waarmee men steeds nieuwe codes en hints kan verdienen. Deze ontvangt men op een interactief stemkastje. De groep die het finalespel vervolgens weet te voltooien mag zich de winnaar van de activiteit noemen. Het spel is grotendeels softwarematig gestuurd waardoor ieder team continu gemonitord wordt en dus geprikkeld blijft om te spelen.

Arrangementprijs*** per persoon:

40 – 100 personen: € 65,00

*Het programma is geheel naar wens aan de passen.

**Borrel: twee drankjes met op (sta)tafels geplaatst gemengde noten, mozzarellaspiesjes, taco chips met salsasaus, Thaise kipspiesjes, pinchitos (spiesjes met augurk en chorizo) en Spaanse gehaktballetjes. Als uw gasten tussendoor nog een extra drankje willen dan kan dit natuurlijk ook. Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden! In plaats van een borrel kan men ook kiezen voor een lunch. Dit geeft een meerprijs van € 5,00 per persoon.

***De prijs is exclusief BTW en geldt alleen tijdens reguliere openingstijden van CORPUS ‘reis door de mens’ (dinsdag tot en met zondag 09.30 – 17.00 uur). Te boeken vanaf 40 personen op basis van reservering en beschikbaarheid.