Teamuitje met rondvaart

U wordt bij CORPUS ontvangen met koffie en thee met gesorteerd gebak. Vervolgens start u met de 'reis door de mens'. Na de 'reis' heeft u nog de gelegenheid om 'mijn CORPUS' - het interactieve gedeelte na de 'reis' - te bezoeken. Al met al bent u op deze manier zo’n 2 tot 2,5 uur bij CORPUS (afhankelijk van uw groepsgrootte).

Hierna ligt een boot op u te wachten voor een tocht door het mooie Leiden. Deze historische stad zal u met haar charme, haar gezelligheid en haar verborgen schatten bekoren. Aan boord kunt u genieten van een heerlijke lunch. Een complete rondvaart van CORPUS naar het centrum van Leiden en vervolgens weer retour naar CORPUS duurt zo’n 2 uur. Voor meer informatie: bel 071-7510203 of mail naar info@corpuscongresscentre.nl.

Teamuitje met rondvaart à €56,65 inclusief BTW

CORPUS 'reis door de mens' - U wordt bij CORPUS ontvangen met koffie en thee met gesorteerd gebak*. Vervolgens start u met de reis door de mens. Na de reis door de mens heeft u nog de gelegenheid om 'mijn CORPUS' te bezoeken. Al met al bent u op deze manier zo’n 2 tot 2,5 uur bij CORPUS (afhankelijk van uw groepsgrootte).

Rondvaart Leiden - Na het bezoek aan CORPUS 'reis door de mens' en 'mijn CORPUS' ligt de boot op u te wachten voor een tocht door het mooie Leiden. Deze historische stad zal u met haar charme, haar gezelligheid en haar verborgen schatten bekoren. Vanaf de boot is Leiden verrassend verrijkend, prikkelt uw nieuwsgierigheid en nodigt u uit een kijkje te nemen in haar roemrijke verleden. Aan boord kunt u genieten van een heerlijke lunch (per persoon: twee gesorteerde luxe belegde broodjes, een zoet broodje/donut, koffie/thee, jus d’orange, vers fruit).

In bovengenoemd arrangement gaan wij er vanuit dat u bij CORPUS koffie met gebak gebruikt en tijdens de rondvaart een lunch nuttigt. Ook andere catering is mogelijk! Mocht u een andere wens hebben voor de invulling van de catering dan hierboven omschreven,dan berekenen wij graag de arrangementsprijs op maat.

Prijs op basis van een minimum van 15 personen.