Toolbox Experience

Deze teambuildingsactiviteiten zal alle gasten voorzien van de nodige fun, competitie en uitdaging. Naast de fun component moet er binnen een team goed samen gewerkt worden en gebruik gemaakt worden van elkaars krachten. Alleen dan zal een team op zijn best presteren. Bij deze activiteit worden er teams gemaakt van 6 tot 7 spelers.

Deze spellen zijn zo opgezet dat deze niet uit te spelen zijn. Dit wordt bewust gedaan zodat iedereen continu blijft spelen. Bij deze Toolbox Experience worden hints via tablets gestuurd om deelnemers te helpen verder te komen in het spel. Op die manier blijft iedereen betrokken en zijn er er geen afhakers. Uiteindelijk wordt er een winnaar bepaald op punten aan het einde van de ronde.

Een compleet teamuitje begint bijvoorbeeld met een ontvangst met koffie en thee met gesorteerd gebak of ander zoet lekkers. Daarna volgt de ‘reis door de mens’ die wordt afgesloten met een bezoek aan ‘mijn CORPUS’, het interactieve gedeelte (samen ongeveer anderhalf uur). Vervolgens doet u de 'Toolbox Experience’ waarna de borrel volgt en ervaringen uitgewisseld worden terwijl men een drankje en hapje geserveerd krijgt.

Arrangementprijs per persoon excl. BTW:

40 – 50 personen: 70 Euro

50 – 75 personen: 67 Euro

75 – 100 personen: 65 Euro

Het programma is geheel naar wens aan te passen en is te boeken voor groepen vanaf 40 personen. In plaats van een borrel kan ook voor een lunch gekozen worden.