Congreszalen

Het congrescentrum is weer geopend voor zakelijke bijeenkomsten!

Het congrescentrum in CORPUS is weer geopend voor (zakelijke) bijeenkomsten! Wij kijken ernaar uit uw organisatie en uw gasten te kunnen begroeten en faciliteren. Onze grootste zaal heeft een maximumcapaciteit van 125 gasten op basis van de anderhalve meter afstand (en zonder mondkapje). De andere zalen hebben diverse maximum capaciteiten (zie onderaan deze pagina). Het congrescentrum beschikt over een aparte catering ruimte met een terras op het zuiden.Voor een kleine meeting met 8 tot 18 personen hebben wij onder andere het penthouse beschikbaar, een bijzondere locatie op de achtste etage met uitzicht richting de kustlijn. Per 1 september verdwijnt mogelijk de 1,5 meter regel en kunnen we weer bijeenkomsten tot ca. 500 gasten huisvesten. Wenst u meer informatie? Bel snel met 071 75 10 203 of mail naar info@corpuscongresscentre.nl

Er zijn verschillende maatregelen getroffen om u een veilige bijeenkomst te laten organiseren voor uw gasten. In veelgestelde vragen staat meer informatie over de algemene coronamaatregelen die door CORPUS getroffen zijn. Het volledige protocol voor onze congreslocatie sturen wij u op verzoek toe. De zaalinformatie hieronder betreft de reguliere informatie zonder coronamaatregelen.

CORPUS Congress Centre heeft een grote flexibiliteit bij de indeling van de ruimten. Daardoor is het congrescentrum voor veel soorten bijeenkomsten geschikt: congressen, symposia, feesten, productpresentaties, beurzen, workshops, vergaderingen etc. CORPUS Congress Centre beschikt over een zeer ruime congreszaal van 568 m2, een riante lounge, meerdere kleinere breakoutzalen en een prachtig Penthouse. De zalen van CORPUS Congress Centre zijn hoog, ruim van opzet en hebben een industrieel karakter.

Maximale capaciteit per zaal

Congreszaal A: 125 gasten

Congreszaal B: 62 gasten

Breakoutzalen: 14 gasten (x 4 zalen)

Penthouse: 18 gasten