Gastvrijheid

Geniet samen met je gasten van de gastvrijheid van CORPUS Congress Centre en ervaar de volledige aandacht van ons professionele congresteam.
Gastvrijheid 1

Het verschil maken

Dankzij de compacte en ingenieuze opzet staat CORPUS Congress Centre letterlijk gelijk aan gastvrijheid. Tijdens jouw evenement vinden er namelijk geen andere evenementen plaats en dat geeft een gevoel van vrijheid. Als enige gastheer of gastvrouw kan je met trots je gasten ontvangen. Je hebt bovendien de vrijheid om de setting van jouw evenement geheel aan te passen aan jouw wensen of die van je gasten. Dit kan variëren van een metamorfose van de ambiance tot een flexibele indeling en gebruik van de zalen.

Behalve de grote congreszaal met een groot scala aan zaalopties en de multifunctionele lounge met terras op het zuiden, staat ook het penthouse desgewenst tot je beschikking. Deze fijne, lichte ruimte met panoramisch uitzicht bevindt zich, afgezonderd van de lounge en de congreszaal, op de 8e etage boven het hersenplatform; het laatste theater van de 'reis door de mens'. Laat je fantasie de vrije loop om te kijken op welke manier de ruimtes hét verschil kunnen maken in de beleving van je gasten. Als je wilt, helpen we je daar graag bij.

CORPUS Congress Team

Voor ons is gastvrijheid onlosmakelijk verbonden met aandacht ofwel met ons congresteam, waarbij alles draait om jouw wensen en die van je gasten. Hier is alle ruimte voor, aangezien er geen andere evenementen plaatsvinden tijdens jouw evenement en je de volle 100% aandacht geniet van ons CORPUS Congress Team. Maar ook buiten het event zelf staat dit professionele team voor je klaar. Vanaf het eerste contact tot de succesvolle afronding hebben zij maar één doel voor ogen: het onvergetelijke succes van jouw evenement!

Een evenement organiseren bij CORPUS? Wij helpen je graag verder!

Team congres collega's

Neem contact op met   CORPUS Congress Team

071 75 10 203 info@corpuscongresscentre.nl

Volg ons op social media