Onderzoeksstage/afstudeerstage

Ben jij op zoek naar een onderzoeksstage – afstudeerstage op een unieke locatie? Dan is deze onderzoek/afstudeerstage misschien wel iets voor jou!

Over CORPUS

Je kent misschien wel de reusachtige zittende mensfiguur langs de snelweg A44 vlakbij Leiden. Achter deze gevel bevindt zich de ‘reis door de mens’ waar bezoekers kennis maken met de wonderen van het menselijk lichaam. In ditzelfde gebouw huist ook het CORPUS Congress Centre. Een veelzijdige congreslocatie waar vrijwel dagelijks uiteenlopende evenementen plaatsvinden. De combinatie met de ‘reis door de mens’ maakt deze congreslocatie vooral geschikt voor partijen die een link hebben met lichamelijke gezondheid en gezondheidszorg in de breedste zin van het woord. Maar ook heel andere partijen weten dit bijzondere congrescentrum te vinden, denk aan Nelson en Goeie Vrijdag.

De opdracht

CORPUS Congress Centre heeft dankzij het gebouw een unieke uitstraling en aantrekkingskracht. Bij het organiseren van evenementen en congressen komen echter meer facetten kijken. De opdracht richt zich op het in kaart brengen van alle facetten die een rol spelen bij de keuze van een locatie met als focus hoe CORPUS Congress Centre in de markt staat ten opzichte van andere locaties. Een extra uitdaging hierbij is om te achterhalen hoe CORPUS Congress Centre nog beter gebruik kan maken van het concept van de ‘reis door de mens’.

Wat ga je doen

Je gaat een benchmarkonderzoek doen, waarbij je bedrijfsprocessen en prestatiegegevens van CORPUS Congress Centre gaat vergelijken met overeenkomende organisaties. Je brengt de huidige positionering van CORPUS Congress Centre in kaart en onderzoekt hoe deze verbeterd kan worden. Hierbij mag het unieke concept van de ‘reis door de mens’ niet ontbreken.

Wat wij vragen

Jij ….

  • Volgt een relevante HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur vierde jaar Commerciële Economie;
  • Bent analytisch, creatief, secuur en initiatiefrijk;
  • Helpt CORPUS met een gedegen benchmarkonderzoek om te kijken hoe we in de markt staan ten opzichte van concurrenten en hoe we ons verder kunnen ontwikkelen;
  • Werd direct enthousiast bij het lezen van de opdracht en je kunt niet wachten om bij CORPUS stage te lopen.

Wat wij bieden

  • Een uitdagend onderzoek op een unieke locatie;
  • De gelegenheid om kennis te maken met interessante partijen van binnen en buiten de eventbranche;
  • Een stageplek met een informele werksfeer in een gedreven, gezellig en hecht team;
  • Veel ruimte voor initiatieven en ideeën;
  • Ruimte om je te ontwikkelen en te leren;
  • Een stagebegeleider die er voor jou is vanaf het eerste moment tot het succesvol afronden van je stage.

Periode

Voor minimaal 4 maanden, 32 - 40 uur per week, startdatum bij voorkeur begin januari 2023.

Stagevergoeding

De stagevergoeding bedraagt ongeveer €250,- bruto bij een vijfdaagse werkweek.

Solliciteren

En? Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan je sollicitatiebrief (motivatiebrief en CV) naar Kim Opdam via kim.opdam@corpuscongresscentre.nl Ook met vragen kun je via de e-mail bij Kim terecht. Liever bellen? Stuur ook dan een kort berichtje en ze neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Zij is degene die je gaat begeleiden tijdens je stage.

Volg ons op social media