Ons team

Heb je nog vragen, denk je erover om je evenement bij CORPUS te organiseren of weet je het al zeker? Neem dan contact met ons CORPUS Congress team op. Deze dames staan jou graag met raad en daad bij.
Team congres collega's
Van links naar rechts: Sandra, Kim, Babs en Michelle

Wie zijn wij

Als congresteam maken we deel uit van het CORPUS team en vertegenwoordigen we met trots het unieke CORPUS concept van de ‘reis door de mens’. We versterken daarin elkaar, waarbij wij ons focussen op de zakelijke bezoeker! Zakelijke evenementen dát is onze corebusiness en daarin zijn we sterk.

Wij geloven in het collectief. Wij geloven in elkaar aanvullen. Wat de een niet ziet, heeft de ander al gedaan. Dienstbaarheid zien we niet als plicht, maar als een gevoel dat van binnenuit komt. Wij denken mee en ontzorgen écht. We denken in mogelijkheden en verkopen liever geen nee. Vanaf het voortraject én op de dag zelf.

We willen graag dat iedereen weet dat je in CORPUS moet zijn, als er wat te organiseren valt. Dat onze bezoekers en opdrachtgevers de boodschap verspreiden: ‘daar hebben ze het goed voor elkaar’. Last but not least zijn we vanzelfsprekend trots op ons gebouw, op onze heerlijke zalen en op wat daarin allemaal kan.

VOORSTELLEN

Kim Opdam - Manager Congressen & Evenementen

Kim had tijdens haar opleiding Communicatie in Amsterdam hele andere plannen voor haar toekomst. Totdat ze per toeval terecht kwam bij een evenementenbureau tijdens haar stage en daarna heeft ze de eventbranche nooit meer verlaten. Hier voelt zij zich als een vis in het water! In 2015 is zij begonnen als projectcoördinator Congressen & Evenementen bij CORPUS en werkt hier nog steeds met veel plezier samen met haar collega’s. Steeds weer nieuwe, maar ook oude opdrachtgevers ontvangen om samen met hen naar een mooi event toe te werken, dat is wat zij het liefste doet! Samen met haar collega’s maakt zij elk event tot een succes. Geen dag is hetzelfde, maar dat maakt haar job dan ook de leukste die er is!

Sandra Herruer - Senior partymanager

Sandra’s loopbaan is altijd in de horeca geweest, dus zij zit als senior partymanager binnen CORPUS helemaal op haar plek. Na het runnen van haar eigen zaak werd Sandra bedrijfsleider in een restaurant en deed ze met veel passie de coördinatie van partijen op een Golfclub. Hét aanspreekpunt zijn én net dat beetje extra geven waardoor we samen het evenement tot een nog groter succes maken, dat is waar ze heel erg blij van wordt. Maar ook van vrolijke collega’s die zin hebben om er samen iedere dag opnieuw een mooie werkdag van te maken.

Babs Kwetters - Project coördinator/partymanager

Babs behaalde in de coronazomer van 2021 haar diploma Hospitality & Events op het Mondriaan College in Den Haag. Werken in de industrie waar alles draait om gastvrijheid, is haar op het lijf geschreven. Dankzij bijbanen in drukke horecagelegenheden in en nabij Leiden in combinatie met haar studie is Babs een multi-inzetbare collega. Een sociale, enthousiaste en leergierige jonge dame die houdt van gezelligheid en van mensen om haar heen. Niets geeft haar meer voldoening dan gasten met een lach weg zien gaan.

Michelle Nieuwenburg - Project Coördinator

Michelle is begin oktober 2022 begonnen als projectcoördinator. CORPUS is niet nieuw voor Michelle, want 5 jaar geleden werkte zij als hostess voor CORPUS 'reis door de mens'. Na haar studie in de mediabranche is ze aan de slag gegaan bij CORPUS Congress Centre. 'Ik kon niet wachten om terug te gaan naar het vertrouwde CORPUS. Toen er een functie vrijkwam op de congresafdeling, heb ik direct gesolliciteerd.' Michelle weet precies hoe ze gasten te woord moet staan, een evenement of congres tot een succes moet maken, en tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Met haar organisatorische skills en passie voor het vak wordt ze blij van een goed georganiseerd evenement.

Wij helpen je graag verder!

Collega Kim Opdam

Neem contact op met   Kim Opdam

071 75 10 203 info@corpuscongresscentre.nl

Volg ons op social media