Over CORPUS

Het congrescentrum is weer geopend voor zakelijke bijeenkomsten!

Wij kijken er naar uit u en uw gasten te kunnen begroeten. Vanaf 5 juni 2021 bent u welkom met uw gezelschap, de grote congreszaal heeft - met inachtneming van de 1,5 meter - een maximumcapaciteit van 50 gasten per ruimte m.u.v. bijeenkomsten die wel doorgang moeten vinden (we informeren u hier graag over via de telefoon of per mail.). Het congrescentrum beschikt over een aparte catering ruimte en met een klein gezelschap kunt u ook gebruik maken van losse sub ruimtes. Voor een kleine meeting met 8 tot 18 personen hebben wij het penthouse beschikbaar, een bijzondere locatie op de achtste etage met uitzicht naar de kustlijn. Wenst u meer informatie? Bel snel met 071 75 10 203 of mail naar info@corpuscongresscentre.nl

Er zijn verschillende maatregelen getroffen om u een veilige bijeenkomst te laten organiseren voor uw gasten. In veelgestelde vragen staat meer informatie over de algemene coronamaatregelen die door CORPUS getroffen zijn. Het volledige protocol voor onze congreslocatie sturen wij u op verzoek toe. De zaalinformatie hieronder betreft de reguliere informatie zonder coronamaatregelen.

CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van de educatieve attractie CORPUS ‘reis door de mens’ die sinds maart 2008 inmiddels meer dan 2,2 miljoen bezoekers heeft getrokken. Samen met het naastgelegen viersterrenhotel Hilton Garden Inn Leiden, vormt CORPUS Congress Centre een groot congrescomplex. Paradepaardje is de grote congreszaal (540 personen). De naastgelegen lounge is een ‘prefunction area’ geschikt voor registratie, netwerken en catering. De bar en het op het zuiden gelegen terras bieden mogelijkheden voor een gezellige afsluiting van een bijeenkomst. Vier kleinere zalen die door middel van geluidsdichte schuifwanden verdeeld of aan elkaar gekoppeld kunnen worden, creëren een scala aan mogelijkheden voor breakouts en workshops. Op de bovenste verdieping bevindt zich een penthouse met een groots uitzicht richting de kustlijn. Het penthouse met bar is de perfecte locatie voor een receptie, een borrel of een sitdown diner.