Fiets

Naar het CORPUS Congress Centre op de fiets vanaf Leiden Centraal Station? Of vanaf CORPUS naar een ander adres in het Bio Science Park?

Bij CORPUS staat sinds februari 2018 een Hello-Bike dropzone! Hello-Bike is een zorgeloos deelfietssysteem. Via de app kan iedereen met gemak een fiets reserveren en meenemen op één van de aangewezen uitgiftepunten. Het zijn herkenbare fietsen voorzien van Hello-Bike logo en een opvallende felrode kleur.

Hello-Bike heeft verschillende uitgiftepunten op Leiden Centraal Station en in het Leiden Bio Science Park. Om alle Hello-Bike parkingspots te kunnen zien kunt u de de Hello-Bike app downloaden en meteen uitvinden hoe eenvoudig het werkt! Het enige dat nodig is om gebruik te maken van de fietsen is het downloaden van de Hello-Bike app in de App Store of in de Google Play Store.

Na eenmalige registratie is Hello-Bike klaar voor gebruik! De tarieven zijn 1 euro per uur, 4 euro voor 12 uur en 6 euro voor 24 uur. U hoeft zich overigens nooit zorgen te maken over voldoende tegoed op uw balans, want u betaalt per automatische afschrijving.

Kijk voor meer informatie over het gebruik maken van de Hello-Bike fietsen op hello-bike.net.