Unieke locatie

Met het opvallende gebouw van de zittende mensfiguur geeft CORPUS Congress Centre een sterk visitekaartje af. Centraal gelegen in de Randstad, vormt het letterlijk het kloppend hart van Leiden Bio Science Park: het grootste innovatiedistrict van Nederland op het gebied van Life Sciences & Health. Het maakt bovendien deel uit van een concept dat uniek is in de wereld.
Gebouw low res

Onvergetelijke dimensie

In dit markante gebouw aan de A44 huist niet alleen CORPUS Congress Centre; het biedt ook onderdak aan publiekstrekker CORPUS 'reis door de mens'. Dankzij deze dubbelfunctie is CORPUS een uitzonderlijke evenementenlocatie. Er bestaan verschillende mogelijkheden om aan jouw evenement een onvergetelijke dimensie toe te voegen met de CORPUS experience. Zo kunnen je gasten of relaties de 'reis door de mens' maken. 

Darmen DJ

Bijzonder decor

Buiten openingstijden is het bovendien mogelijk gebruik te maken van het bijzondere decor van deze publiekstrekker. Dit kan variëren van het inzetten van verschillende etages in 'mijn CORPUS' als workshopruimte tot een live-uitzending/studio opname of zelfs een diner in de unieke 'reis door de mens' zelf.

Je evenement organiseren op deze unieke locatie? Wij helpen je graag verder!

Babs Kwetters collega

Neem contact op met   Babs Kwetters

071 75 10 203 info@corpuscongresscentre.nl

Volg ons op social media