Wat wil je organiseren?

CONGRESSEN & SYMPOSIA

Een (wetenschappelijk) congres of symposium bij CORPUS Congress Centre dat vergeten je gasten niet snel! Het gebouw spreekt op zichzelf al tot de verbeelding. Maar CORPUS is veel meer dan dat. Bij CORPUS draait alles om de wonderen van het menselijk lichaam en gezondheid in de breedste zin van het woord. Mooie, universele thema’s die aan kunnen sluiten bij jouw congres of symposium, maar bovenal voor ieder mens relevant.
Grote zaal opstelling

Inhoud centraal

Onze congreszalen hebben een sobere, industriële uitstraling die niet afleidt van de inhoudelijke boodschap of het onderwerp van jouw congres of symposium. Goede akoestiek en audiovisuele middelen staan ervoor garant dat sprekers en activiteiten op het podium voor iedereen goed te volgen zijn. 

Compact en veelzijdig

Van ontvangst, opening, middagbreak met stands, workshop sessies, netwerkborrel tot afsluitend diner, het kan allemaal in ons compacte en veelzijdige congrescentrum. Tijdens jouw congres of symposium vinden er geen andere evenementen plaats. Desgewenst staan daarom alle zalen tot je beschikking: de grote congreszaal met een scala aan kleinere zaalopties, de multifunctionele lounge met terras op het zuiden, maar ook het penthouse met een fenomenaal uitzicht.

Extra dimensie

Elk congres of symposium krijgt een extra dimensie met de unieke ‘reis door de mens’, een ontspannende educatieve toevoeging voor, tijdens of na afloop van het programma. Een garantie dat je gasten naar huis teruggaan met een waardevolle herinnering, een unieke beleving én een andere kijk op hun lichaam.

Een congres of symposium organiseren bij CORPUS? Wij helpen je graag verder!

Team congres vanaf sep 2022

Neem contact op met   Kim Opdam

071 75 10 203 info@corpuscongresscentre.nl

Volg ons op social media