071 - 75 10 203

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur

CORPUS Congress Team

Wie zijn wij

Als congresteam maken we deel uit van het CORPUS Congress Team en vertegenwoordigen we met trots het unieke CORPUS concept van de ‘reis door de mens’ en ons congrescentrum. We versterken daarin elkaar, waarbij wij ons focussen op de zakelijke bezoeker! Zakelijke evenementen, dát is onze corebusiness en daarin zijn we sterk.

Denken in mogelijkheden

Wij geloven in het collectief. Wij geloven in elkaar aanvullen. Wat de een niet ziet, heeft de ander al gedaan. Dienstbaarheid zien we niet als plicht, maar als een gevoel dat van binnenuit komt. Wij denken mee en ontzorgen écht. We denken in mogelijkheden en verkopen liever geen nee. Vanaf het voortraject én op de dag zelf.

We willen graag dat iedereen weet dat je in CORPUS moet zijn, als er wat te organiseren valt. Dat onze bezoekers en opdrachtgevers de boodschap verspreiden: ‘daar hebben ze het goed voor elkaar’. Last but not least zijn we vanzelfsprekend trots op ons gebouw, op onze heerlijke zalen en op wat daarin allemaal kan.

Icoon gebouw paars (1)

Leuk je te ontmoeten!

Kim Opdam

Manager Congressen & Evenementen
Kim had tijdens haar opleiding Communicatie in Amsterdam hele andere plannen voor haar toekomst. Totdat ze per toeval terecht kwam bij een evenementenbureau tijdens haar stage en daarna heeft ze de eventbranche nooit meer verlaten. Hier voelt zij zich als een vis in het water!

EM-20221020_11.17_8145- Vrijstaand Sandra

Sandra Herruer

Senior Party Manager
Sandra’s loopbaan is altijd in de horeca geweest, dus zij zit als senior partymanager binnen CORPUS helemaal op haar plek. Hét aanspreekpunt zijn én net dat beetje extra geven waardoor we samen het evenement tot een nog groter succes maken, dat is waar ze heel erg blij van wordt.

Babs Kwetters

Projectcoördinator
Babs behaalde in de coronazomer van 2021 haar diploma Hospitality & Events op het Mondriaan College in Den Haag. Werken in de industrie waar alles draait om gastvrijheid, is haar op het lijf geschreven. Niets geeft haar meer voldoening dan gasten met een lach weg zien gaan.

EM-20221020_11.21_8153- Vrijstaand Michelle

Michelle Nieuwenburg

Projectcoördinator
Michelle begon haar loopbaan bij CORPUS als hostess in de 'reis door de mens' en maakte in 2022 de overstap naar het congrescentrum. Michelle weet precies hoe ze gasten te woord moet staan, een evenement of congres tot een succes moet maken, en tovert bij iedereen een lach op het gezicht.