071 - 75 10 203

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur

Veelgestelde Vragen

Algemene Vragen

Het is tijdens een zakelijk evenement mogelijk om de ‘reis door de mens’ te maken. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw programma om de educatieve attractie een onderdeel te laten maken van jouw evenement. 

Ja, er is een open social-wifiverbinding beschikbaar, die door alle bezoekers in CORPUS gebruikt kan worden. Deze is beperkt in zijn up-/downloadsnelheid. Voor events raden wij een snellere, besloten verbinding aan. Tijdens jouw event ontvang je op de dag zelf een inlogcode.

We werken met een vaste cateraar. Ook is het mogelijk om je eigen cateraar te kiezen. Graag in overleg met één van onze eventmanagers.

Lees meer over onze catering >>

In de congreszalen kan gebruikt worden gemaakt van de techniekset, bestaande uit een breedbeeld beamer, projectiescherm, laptop, katheder, draadloze handheld en een geluidsset. Alle extra apparatuur huren wij graag voor je in.

We werken samen met een vaste AV-leverancier. Zij kennen het gebouw en de ruimtes zeer goed en nemen alle zorgen omtrent techniek uit handen. Ook is het mogelijk om zelf een AV-leverancier te kiezen.

CORPUS beschikt over een parkeergarage met een maximale doorrijhoogte van 2.10 meter. De parkeergarage beschikt niet over een lift. Bezoekers die slecht ter been zijn, kunnen voor de ingang van het gebouw worden afgezet. Chauffeurs van touringcars kunnen zich melden bij de balie en krijgen vervolgens een parkeerplek toegewezen.

Bereikbaarheid

Vanaf Station Leiden Centraal is CORPUS te bereiken met bus 9, 90 of 38. 

Kijk voor de meest actuele informatie op 9292Externe link.

Laden en lossen kan bij de leveranciersingang naast de ingang van de parkeergarage. De afmetingen van de lift zijn 1.90 x 0.90 x 2.10 meter. Let op: er zijn geen parkeerplekken om te laden en lossen.

Het volledige gebouw van CORPUS is rolstoeltoegankelijk. De lift bevindt zich bij binnenkomst links onderaan de trap van de hoofdentree. De parkeergarage van CORPUS daarentegen is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Er is geen lift en bij binnenkomst via de tussendeur is er een trap. Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen voor de ingang van het gebouw worden afgezet. Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen tussen CORPUS en het Leiden Hotel Garden Inn.

Zaleninformatie

In onze digitale brochure vind je o.a. informatie over onze zalen, oppervlakten en aantal personen per ruimte: