Wat wil je organiseren?

Evenementen

Een groot- of kleinschalig event, zakelijk of feestelijk? Het succes van elk evenement begint bij de juiste locatie! En daarvoor ben je bij CORPUS Congres Centre aan het goede adres. Het begint buiten al. Het markante gebouw geeft aan je gasten een indrukwekkend visitekaartje af voor jouw evenement. Eenmaal binnen bepaal jij verder wat je gasten te wachten staat. De zalen lenen zich bij uitstek voor iedere gewenste transformatie die elk event naar hogere sferen kan tillen.
Evenementen

Alle zalen en onverdeelde aandacht

Tijdens jouw evenement vinden er geen andere evenementen plaats. Bepaal samen met ons congresteam welke zalen en settings het meest geschikt zijn voor jouw evenement. Dit kan variëren van (een combinatie van) de multifunctionele lounge, de veelvormige congreszaal tot het penthouse, een apart gedeelte hoog boven de zittende mensfiguur met panoramisch uitzicht. Bij CORPUS Congress Centre kan je als enige gastheer of gastvrouw in huis met trots je gasten ontvangen. Bovendien genieten jij en je relaties de onverdeelde aandacht van ons professioneel en meedenkend congresteam.

Eindeloze mogelijkheden

Alle zalen hebben een sobere industriële uitstraling en lenen zich uitstekend voor iedere metamorfose naar wens. Met behulp van banieren kunnen de ruimtes worden opgesplitst in kleinere ruimtes. Het podium kan worden verwijderd om bijvoorbeeld een 'in the round' setting te bouwen of tribunes aan beide zijden van een catwalk. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Unieke ervaring

Integreer de ‘reis door de mens’ voor, tijdens of na afloop in het programma. Tijdens deze bijzondere 'reis' maken je gasten kennis met de wonderen van het menselijk lichaam, hun lichaam. Een garantie dat ze het evenement niet snel zullen vergeten, naar huis gaan met een waardevolle herinnering en een andere kijk op hun lichaam. 

Winterarrangementen

Speciaal voor de feestdagen heeft CORPUS Congress Centre een aantal winterarrangementen samengesteld. Ongedwongen samenzijn, genieten en natuurlijk lekker eten & drinken in winterse sferen. Benieuwd naar de winterarrangementen? Klik op onderstaande button.

winterarrangementen
Het begon buiten al met het gebouw, dat maakt indruk! En roept een bepaalde spanning op: Wat gaan we doen?
Lise van Rongen Marketeer Nelson Schoenen

Je evenement organiseren bij CORPUS? Wij helpen je graag verder!

Collega Michelle

Neem contact op met   Michelle Nieuwenburg

071 75 10 203 info@corpuscongresscentre.nl

Volg ons op social media