Wat wil je organiseren?

Iets anders organiseren?

Valt jouw evenement niet precies in een van de andere categorieën of wil je iets heel anders organiseren? Zoals een online/hybride event, lezing, een afscheidsreceptie, (product)presenatie, seminar, training, teambuilding, hei-sessie … you name it! Ook dát kan bij CORPUS Congress Centre.
Iets anders organiseren?

Reis door de mens

Heb je iets te vieren waarbij je de ‘reis door de mens’ uitsluitend wilt combineren met een koffie- en/of luncharrangement, klik dan hier. Onze collega’s van het ‘reis door de mens’ team helpen je graag verder.

VEELZIJDIGHEID & SERVICE!

Het compacte CORPUS congrescomplex kent verrassend veel mogelijkheden en beschikt over een enthousiast, professioneel team dat je met raad en daad bij jouw zoektocht naar de perfecte locatie bijstaat.

Extra’s

Ben je niet alleen op zoek naar dé locatie voor jouw evenement, maar ook naar iets extra’s? Ook dan ben je bij CORPUS Congress Centre aan het goede adres. Je kunt je gasten op een unieke manier kennis laten maken met de wonderen van het menselijk lichaam tijdens de ‘reis door de mens’. Daarnaast bieden wij diverse activiteiten en workshops aan, van een lach college, de workshop Positieve Psychologie tot actieve outdoor activiteiten op het water of in de historische binnenstad van Leiden. 

Unieke locatie

CORPUS, de naam zegt het al, raakt aan de kern van ons menszijn, zet aan tot reflectie over de wonderen van het menselijk lichaam en het belang daar goed voor te zorgen. Deze boodschap geven we graag mee aan iedereen die CORPUS bezoekt of dat nu zakelijk is of particulier. Maar bovenal zien wij onszelf als jouw gastheer of gastvrouw met als doel: ontzorgen en het onvergetelijk succes van jouw evenement!

Winterarrangementen

Speciaal voor de feestdagen heeft CORPUS Congress Centre een aantal winterarrangementen samengesteld. Ongedwongen samenzijn, genieten en natuurlijk lekker eten & drinken in winterse sferen. Benieuwd naar de winterarrangementen? Klik op onderstaande button.

Winterarrangementen

Wil je iets anders organiseren bij CORPUS? Wij helpen en adviseren je graag!

Collega Michelle

Neem contact op met   Michelle Nieuwenburg

071 75 10 203 info@corpuscongresscentre.nl

Volg ons op social media