Wat wil je organiseren?

Meetings & arrangementen

De vergaderzalen van CORPUS Congress Centre lenen zich voor uiteenlopende vergaderdoeleinden van informeren, discussiëren, brainstormen tot teambuilding of ontwikkeling.
Vergadering opstelling break out

COMBINEREN

CORPUS Congres Centre werkt met diverse brainstorm- en vergaderarrangementen. Wil je ten behoeve van verschillende doeleinden, gebruik maken van diverse zalen en settings? Of wil je de groep voor verschillende programmaonderdelen splitsen? Geen probleem! Een plenaire (informerende) sessie in de grote congreszaal is eenvoudig te combineren met kleinschalige sessies (discussie, brainstorm) in verschillende versies van de breakoutruimtes, de lounge en het penthouse.

 

INWENDIGE MENS

Bij goed gastheerschap hoort goede zorg voor de inwendige mens, want dat zorgt voor blije gezichten en focus! Verse koffie, sap, gezonde, overheerlijke broodjes, lekkernijen en een borrel na afloop maken jouw meeting compleet. Wij werken met vaste arrangementen om je te ontzorgen, maar maken ze net zo graag op maat. 

UNIEKE LOCATIE

De ene vergadering is de andere niet. Voor jouw meeting in CORPUS Congress Centre geldt dat zeker. De aanwezigheid van publiekstrekker ‘reis door de mens’ roept bij sommigen wellicht herinneringen op aan een eerder bezoek, anderen prikkelt het tot nieuwsgierigheid. Combineer jouw programma met deze bijzondere ‘reis’. Een onderbreking of toevoeging als deze, zorgt voor ontspanning en wie weet waar dat in het vervolg van de meeting toe kan leiden! Een ding is zeker, je gasten zullen deze vergadering niet snel vergeten!

Winterarrangementen

Speciaal voor de feestdagen heeft CORPUS Congress Centre een aantal winterarrangementen samengesteld. Ongedwongen samenzijn, genieten en natuurlijk lekker eten & drinken in winterse sferen. Benieuwd naar de winterarrangementen? Klik op onderstaande button.

Winterarrangementen

Een meeting bij CORPUS organiseren? Wij helpen je graag verder!

Babs Kwetters collega

Neem contact op met   Babs Kwetters

071 75 10 203 info@corpuscongresscentre.nl

Volg ons op social media