071 - 75 10 203

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur

Life Science Event - FHI
De eerste live editie van het Life Science Event vond 5 april 2022 plaats in het CORPUS Congress Centre. Dit event werd georganiseerd door de Federatie van Technologiebranches (FHI).

De Life Sciences is een innovatieve- en technologie-intensieve sector. Tijdens dit live event spraken experts onder andere over Next Gen Sequencing, Celbiologie en innovatieve ontwikkelingen in DNA-technologieën.

De klant

Drie jaar terug is de FHI begonnen met het onderwerp Life Science, maar vanwege Corona is een evenement steeds uitgesteld. Het event werd georganiseerd vanuit de branche voor laboratoriumtechnologie. Het Life Science event is een nieuw thema waar nog nooit een evenement voor is georganiseerd. Het doel van het event was dan ook om mensen samen te laten komen en de leveranciers/exposanten in contact te brengen met de eindgebruikers: de mensen die werken in een laboratorium of inkopen doen.

Het event

Op 5 april werd het event in Congreszaal B afgetrapt met een opening door de dagvoorzitter, waarna een plenair programma volgde met Keynotes. De Lounge was ingericht met 19 stands, die gasten tijdens alle pauzemomenten konden bezoeken. Leden van de branchevereniging stonden op het event met hun stand. Dit waren voornamelijk leveranciers voor apparatuur of software in de laboratoriumtechnologie.

Smoothies en borrel

Naast een goed gevuld programma werd er in de pauzemomenten gezorgd voor koffie, thee, broodjes en smoothies. Er werd gesproken door dr. Anne Rios van het Prinses Maxima Centrum, dr. ir. Bart Keijzer van TNO, Prof. dr. Ed Schuuring en dr. Sander Kooijmans van UMC Utrecht. Na een plenaire afsluiting in Congreszaal B werd de dag afgesloten met een borrel in de Lounge.